FERIE Z KSIĄŻKĄ 2025 ⇆ Eksperymenty kulinarne
Była cukierkowa tęcza, oko cyklonu, śnieżyca w słoiku, tańcząca kukurydza, samopompujący balon... Użyliśmy wyłącznie tego, co jest dostępne w większości kuchni – octu, sody, mydła w płynie, barwników spożywczych, ale też Skittles'ów, kukurydzy i płynnego kleju. Efekty – sami zobaczcie!
W kulinarne tajniki wprowadziła nas Zuzia, uczennica klasy gastronomicznej Zespół Szkół Cogito w Siemianowicach Śląskich. Dziękujemy!
Dzieciaki! Dziękujemy za wspólną zabawę 👌
![]() |
| Cukierkowa tęcza |
![]() |
| Śnieżyca w słoiku |
![]() |
| Samopompujący balon |
![]() |
| Oko cyklonu |
![]() |
| Tańcząca kukurydza |
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)


.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Komentarze
Prześlij komentarz